پرتال مشاوره و آموزشي صنعت ساختمان:

  تبلیغات
مسابقه طراحی مبلمان و دکوراسیون ایرانی
طراحی برای همه
  نکاتی درباره آشپزخانه های صنعتی
»دکوراسیون   »منزل   »آشپزخانه   »آشپزخانه صنعتی   »نکاتی درباره آشپزخانه های صنعتی   
استانداردهای آشپزخانه های صنعتی



كف آشپزخانه:

ايزوله كردن كف آشپزخانه به خاطر شرايط خاص آن در هتلها ورستورانها الزامي است. مي توان براي ايجاد عايق رطوبتي از دو شيوه قير گوني و ايزولاسيون ـ ايزوگام استفاده كرد. . در شيوه قير گوني براي اطمينان بيشتر از دويا سه لايه قير گوني استفاده مي شود . ايزوگام لايه اي ظريف ،بدون چين و چروك واطمينان بخشي است كه با استفاده از حرارت چسبانده مي شود. مي توان كف آشپزخانه را با سنگ ،سراميك و كف پوش هاي صنعتی مفروش كرد ،البته گاهي اوقات درز هاي بين سنگ و سراميك محل تجمع مواد غير بهداشتي مي شود . مي توان براي عدم تجمع آلودگي ها در بين درزها از سنگ و سراميك با ابعاد بزرگ استفاده كرد . اصولاً سنگها بر اساس جلوه وكارآرايي داراي قيمت هاي متفاوتي هستند . سنگ گوهره پر مصرف ترين سنگ در صنعت ساختمان سازي است اما اين سنگ جاذب آب است و ايجاد گرد و غبار مي كند بیشتر برای نمای پارکینگ و راهروها استفاده نمود.

ديوار های آشپزخانه :

براي ايمن شدن ديوار ها در برابر رطوبت عايق رطوبتي كف را تا 80 سانتي متر از ديوار ها بالا مي آورند . در ديوار پشت كابينت ها از رنگ كاشي و سنگ ارزان استفاده مي شود . بعلت متغيربودن جاي يخچال اجاق گاز و غيره ديوار پشت آنها را با كاشي یا سنگ مرغوب مي پوشانیم . بهتر است در آشپزخانه از رنگ روغني براق و قابل شستشو استفاده شود .


سقف آشپزخانه :

در سقف آشپزخانه بايد از مصالحي كه جاذب رطوبت نبوده و قابل شستشو باشند استفاده می کنیم. رنگ آميزي سقف آشپزخانه بوسيله رنگهاي روغني براق صورت مي گيرد.


پنجره و تهویه:

پنجره جهت عبور و مرور نورطبیعی و هواتعبيه مي شود . لذا پنجره از ملزومات آشپزخانه است و طول استاندارد آن نبايد كمتر از دو متر باشد . براي تخليه هواي داخل آشپزخانه از هواكش استفاده مي كنند . هواكش ها به اشكال مختلف و درفضاهاي مختلف بكار مي روند. براي استفاده بهتر از هواكش ها ،در بسياري از مسير هاي عبور هوا لوله هاي دودكش قرار مي دهند و بعد از آن هواكش را نصب مي كنند كه هوا را بطور مستقيم به بالاترين سطح ساختمان برساند هواکش باید بی صدا باشد تا باعث ناراحتی همسایه ها و پرسنل شاغل در مجموعه نباشد و حتما از اگزوز فن استفاده می کنیم.


تأسيسات آشپزخانه:

آب ،فاضلاب و گاز . آب سرد و گرم براي ظرفشويي ، دستشويي و حمام لازم و ضروري است .


برق آشپزخانه:

هر كدام از وسايل برقي آشپزخانه بايد داراي يك پريز مجزا باشند . از نكات مهم در ايمني آشپزخانه ،سيم اتصال زمين است . معمولاً دو تا سيم فاز و نول داريم . يك سيم سوم نيز داريم كه سيم اتصال زمين است . اين مسئله درمورد وسايل آشپزخانه اهميت فراوان دارد.

  بنر ها
رایا وب
پرتال مشاوره آرک نیوز
  ورود
  همکاران
خانه طراحی کارستان
 خانه طراحی کارستان
- - - - - - - - - - - - - -
ماهنامه تهویه و تاسیسات
 ماهنامه تهویه و تاسیسات
  ثبت نام خبرنامه مسابقات
عضویت در خبرنامه مسابقات
  حامیان مسابقات آرک نیوز
خانه طراحی کارستان
آکادمی تخصصی معماری
مرکز معماری ایرن